Kategóriák
Újdonságok

Családi kör – új videós sorozat indul FA-val!

„Azért akarunk megszabadulni az első társaságunktól, a családtól, mert a függőségnek a családban az az ára, hogy elveszítjük a szabadságunkat. Miután kitörünk ebből és szabaddá leszünk, azt hisszük, hogy ennél jobb már nincs. Viszont, ami jobb és ezt sokan el sem tudják képzelni, hogy ilyesmi egyáltalán létezik, az úgy együtt lenni, hogy szabadabbak vagyunk együtt, mint, amikor egyedül vagyunk.” Feldmár András

A család egy szeretetközösség. Az elég jó családban biztonságban érezzük magunkat, mely elfogad, megóv, támogat és szeret, hiszen életadásra hivatott. Az ilyen családban felnövő gyermek képes azt mondani: „a felnőtt életemről majd magam gondoskodom”. Ezáltal szabaddá válik, képes lesz arra, hogy a saját életét élje úgy, ahogy számára a legjobb.

Előfordulnak esetek, amikor a családban nehezítő, betegítő sorsfordulat veszi át az uralmat a szeretet fölött. A felborult rendszer következtében különféle kommunikációs nehézségek, viselkedési problémák, a szenvedélybetegségek, pszichoszomatikus tünetek jelenhetnek meg, amelyek mögött gyakran a családi élet zavarai húzódhatnak meg.

Mit tehetünk ha egy krízis jelenik meg a családban, vagy ha már régóta fennáll egy konfliktusos állapot?
Mit tehetünk azért, hogy felnőttként begyógyítsuk a gyerekkori sérüléseinket és ne adjuk tovább a következő generációnak?
Ezek és sok más kérdés foglalkoztat bennünket a mindennapi életünk során, ezért arra gondoltunk, hogy ősztől olyan család és párterápiás fókuszú videósorozatot indítunk, amelyben a ti kérdéseitekre keressük a válaszokat.

Ha elakadtál, vagy elbizonytalanodtál, kérdésed van a pároddal vagy a családoddal kapcsolatban, akkor névvel, vagy név nélkül, várjuk a kérdésedet (4-5 mondatban) a csaladikor2024@gmail.com e-mail címre!

Az általatok feltett kérdésekből választunk, s egy-egy videóban Feldmár Andrással keressük a választ a kérdésetekre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük