Ács Dániel, a Feldmár Intézet szóvivője

1985-ben születtem Budapesten. Érettségi után kilenc évig újságíróként és online szerkesztőként dolgoztam, közben a Pázmányon és az ELTE-n tanultam spanyolt, magyart és filozófiát. Jelenleg a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesületben a szupervíziós évemet végzem, és a londoni székhelyű Open Dialogue UK-nál a világ egyik legprogresszívabb pszichoterapeuta / családterapeuta képzésére járok.

2012 óta vagyok önkéntese és 2015 óta vezetem a Feldmár András alapította Soteria Menedék Programot, ahol pszichés krízisbe került emberekkel töltünk együtt időket, szakmai szupervízió mellett. 2017 januárja óta havonta tartok alkalmazott etika csoportot a Feldmár Intézetben és ko-terapeutával önismereti csoportokat facilitálok 2018-tól kezdve, szintén az Intézetben. 200 óra személyes csoport élményem van Feldmár Andrással, jelenleg rendszeresen járok hozzá egyéni szupervízióra Skype-on, Feldmár Intézetes kollégáimmal pedig intervíziós csoportban is együtt dolgozom. 

Hitvallásom, hogy ahogyan mi, emberek egymással bánunk, az a forrása csaknem minden földi örömnek és szenvedésnek. Meggyőződésem, hogy az életünk jobb lehet, ha jobban bánunk egymással és önmagunkkal. A Feldmár Intézet olyan gyakorlati tevékenységet, etikai praxist folytat és olyan értékeket képvisel, amelyekkel teljes szívvel azonosulni tudok. Büszke vagyok rá, hogy e csapat tagja lehetek.

Egyedül, pároddal, vagy családoddal tudsz jönni hozzám segítő beszélgetésre. 

Privát praxisom: http://minketsegitobeszelgetes.hu
Telefon: +36 30 333 91 59 

Add to cart