Elakadtál a labirintusban? Nem tudod, hogyan tovább? 
Szükséged lenne egy megértő, elfogulatlan segítőre? 
Ha írsz nekünk, Feldmár András és Büky Dorka személyesen válaszol 
neked és ajánl szakembert, akivel el tudsz kezdeni dolgozni.
Szeretettel várunk!
tanacsadas@feldmarintezet.hu

Büky Dorka

A jelenkori legigényesebb pszichológiai/filozófiai/kommunikációs praxis tanítványának vallja magát. Mélyen hisz abban, – és elért szakmai eredményei is bizonyítják-, hogy minden pillanat, mindannyiunk számára esély az újrakezdésre, újjászületésre. Dorka kommunikációs tanácsadói munkája során oldott légkörben, elfogulatlan és elfogadó objektivitással, humorral támogatja a hozzá fordulókat, hogy a kérdéses konkrét munkahelyi vagy magánéleti szituációkban, nehéz életvezetési helyzetekben megtalálják a leghatékonyabb önérvényesítő, kommunikációs megoldásokat. 5-10 alkalmas egyéni kurzusokat és csoportos foglalkozásokat is tart. Egyéni kommunikációs tanácsadói munkája mellett csoportokat, tréningeket, vezetői kompetencia tréningeket, team buildingeket vezet.

Huszár Annamária

Eredeti végzettsége könyvvizsgáló, igazságügyi könyv-, adó- és járulékszakértő. Professzionális racionalizmusát, tapasztalatait ma is kamatoztatja a gazdasági életben. Elvégezte a hospice önkéntességet, majd a gyász feldolgozásának segítése került a fókuszába, gyászcsoport vezető, gyásztanácsadó, válás-újjászületés tréner lett. Jelenleg családterapeutának képződik a Családterápiás Egyesület keretei között, valamint érzelmi intelligenciafejlesztő, személyiségfejlesztő szakma megszerzésén fáradozik. A kezdetektől részese a Feldmár Intézet életének, 2013 óta az Intézet egyik vezetője. Csoportokat, tréningeket vezet, de egyéni tanácsadóként is számíthatsz rá. 

Ács Dániel

Segítő beszélgetésért fordulhatsz hozzám, egyedül, pároddal, családoddal, személyesen vagy Skype-on. Spontán, őszinte jelenlétet kínálok, módszerek és diagnózisok alkalmazása nélkül. Abban hiszek, hogy senki nem szenved, akit nem bántottak, vagy aki nem bánt másokat. Ahogy R.D. Laing mondja, a probléma nem valakiben, hanem valakik között van, így az úgynevezett kezelés is az, ahogyan emberként egymással bánunk.

Pároknak, családoknak a Magyarországon új és egyedülálló Open Dialogue formát ajánlom, amiről bővebben a honlapomon tájékozódhatsz: www.minketsegitobeszelgetes.hu

Jelenleg a Magyar Személyközpontú Pszichoterápiás és Tanácsadási Egyesületben a szupervíziós évemet végzem, valamint a londoni Open Dialogue családterapeuta képzésére és szupervíziójára járok. További rendszeres szupervízióim: Soteria Menedék (csoportos, Tar Zsuzsa pszichiáter és Soltész Ágnes szupervizor vezetésével), Feldmár Intézet (intervízió András részvételével), egyéni szupervízió Andrással Skype-on.

Tóth László

Abban bízom, ha nem is találkoztunk soha személyesen, az itt töltött időt nem tartod majd kárba veszettnek, valamilyen találkozás mégiscsak történik, egy impressziót magaddal viszel rólam.

Szeretlek, de nem engedem, hogy bánts! – életem egyik meghatározó mondata. Sokszor elvárják azok akiket szeretsz, hogy ennek árnyékában akár bánthassanak, meg is bánthassanak. Ha megvéded magad, a szereteted van megkérdőjelezve. Rendkívül izgalmas számomra, hogy miként védjem meg magam úgy, hogy ne bántsak mást, hogy hogyan kerüljek úgy kapcsolatba a másikkal, hogy közben ne sérüljünk meg.

Add to cart