Zabolátlan Én

Mi is ez a ZabolátlanÉn – Selyem Sári online éjszakai szeánsz?

2021. január 16. – éjszakai online elvonulás – 20.00-24.00

Női körben tapasztalni, ismerkedni önmagunkkal, a nőiességünk megélésével. Arra gondoltunk, hogy a személyes kapcsolódás hiányában az otthonunkból szeretnénk együtt tölteni veletek egy napot.Különbözőségeink metszéspontja az útkeresés, a hazatalálás önmagunkba, testre és lélekre hangolva. A pillanatnyi széthúzásban, elkülönülésben erős időszakban fontos, hogy közel maradjunk egymáshoz és önmagunkhoz, egyedül, mégis együtt. Ami minket megmozgat, lendületbe hoz és megnyugtat az a sokszínű női minőségünk megélése, ehhez teremtünk itt helyet és időt. Jógázunk, táncolunk, könnyű és lélek melengető ételt és italt készítünk, majd együtt eszünk és iszunk, beszélgetünk és olvasunk. Ha akarod csipke bodyban, ha jól esik akkor kapucnis mackóban, egy szál pólóban vagy estélyiben, farmerban, mamuszban, mezítláb vagy tűsarkúban. Sminkben vagy anélkül, úgy, ahogy épp lennél.

Kik vagyunk?
Huszár Annamari – irodalomterapeuta és a csoport megálmodója
Novák Alexa – pszichológus
Kovács Szandra – jóga oktató és masszőr

Mindannyian a saját utunkon keressük a nyugvópontokat és az extázis önfeledtségét, amit szeretnénk megosztani veletek és feltölteni minden sejtet a talpaktól a fejtetőig élettel és energiával. Kiadni érzéseket, fáradtságot, gondolatokat, stresszt és rátalálni a rejtett tartalékokra, örömökre és szépségekre, megélni a jelen pillanatot szabadon, együtt.🌺

A Selyem Sári egy régi idők hagyományát eleveníti föl, amikor a nők dolgoztak a fonóban és közben beszélgettek olyan témákról, amiket csak ott, egymás között osztottak meg.🌚🌛🪐

Ez az elvonulásunk este 20.00-tól éjfélig tart. A legtöbbünk ebben a napszakban már az esti rutinja szerint készülődik a lefekvéshez, alváshoz. Úgyhogy teljesen érthető, hogy elsőre furcsának, esetleg megterhelőnek tűnhet az, amit ajánlunk. Mi most kifejezetten használni szeretnénk az éjszaka, a sötétség, a csend, a fáradtág (bizony!) hullámait, furcsaságát. Megengedni, hogy a nem mindennapi keretek előcsalogassanak belőlünk valami mást is, mint a megszokott.A programon maximum 25 főt várunk, hogy megfelelő figyelmet tudjunk fordítani mindenkire és egymásra.
Várunk örömmel!

🌺Az éjszakára tervezett programunk:

20.00-21.00: SZABAD TÁNC-cal nyitunk, lerázzuk a napközben ránk rakódott, felesleges rétegeket, terheket és felébresztjük a vadabb, kíváncsi, ösztönös energiáinkat, hogy a táncban meg merje mutatni magát a mozdulatainkban, majd ki lehessen mondani szavakban is: Mire van valójában szükségem? Mire vágyom?
A lelazulásban Novák Alexa fog segíteni Nektek.

21.00-22.00: ELIXÍR, azaz bevezetés az afrodiziákumok birodalmába Kovács Szandival.

22.00-23.00: IRODALOMMAL eredünk az afrodiziákumok nyomába Huszár Annamari vezetésével.

23.00-24.00: LEVEZETŐ MEDITÁCIÓ: Csakrameditáció, hullámlégzés Kovács Szandival.Várunk örömmel! Alexa, Annamari, Szandi
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScB1cNMy0tJAM…/viewform
Részvételi díj: 7.000.-Ft.
A ZabolátlanÉn – Selyem Sári online éjszakai szeánszra a helyed akkor biztosított, ha a részvételi díjat befizetted.
A banki átutaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett: Kovács Alexandra
Bankszámlaszám: 12010374-01189843-00100007Közlemény: ZabolátlanÉn – Selyem Sári online éjszakai szeánsz
A számlát az általad megadott számlázási címre állítom ki és email küldöm ki.
Ha bármilyen kérdésed van, írj emailt a 1022amy@gmail.com címre.
Szeretettel várunk,
Alexa, Annamari, Szandi

Részvételi díj: 9900 Ft.
A tanulócsoport indulása: 2021. január 11. 18 óra