Vasjankó Online – 2 hetes online önismereti kirándulás férfiaknak Tóth Lászlóval

Mi ez?

Egy kéthetes online zárt csoport. Önismereti kirándulás, ami abban segíthet, hogy ránézz néhány dologra a férfi mivoltoddal kapcsolatban.

Mire számíthatok?

Két héten keresztül naponta feladatokat kapsz, megválaszolandó kérdéseket.
Amiket magadnak leírtál, nem kell megoszd a csoporttal, meg sem kell szólalj.
De meg lehet! – lehet ez egy közös beszélgetés is a témák vagy a bátrabbak által megosztott gondolatok kapcsán.

Miféle feladatok?

Tóth László mentálhigiénés szakember, a Vasjankó csoport vezetője állította össze a kérdéseket, a közös gondolkodás fonalát.
A 6. és 13. nap 90 perces közös Zoom beszélgetés lesz, amikor élőben beszélgethettek a témákról, a kérdésekről, az élményekről Lacival.
A 7. és a 14. nap exkluzív beszélgetést hallgathattok, amikor Laci Feldmár Andrással beszélget – ez a beszélgetés máshol nem hozzáférhető.
Jellemzően nem túl hosszú szöveges gondolatindítók, amiket ha végigcsinálsz és leírod a két héten keresztül kb. napi 20-30 perc munkát adnak.

Mi lesz velem miután a végére értünk?
Semmi. 🙂 Ugyanaz maradsz, aki voltál – csupán néhány dolgon meditáltál, néhány dolgot átgondoltál és verbalizáltál a férfiassággal, a férfi-léttel és saját férfi-voltoddal kapcsolatban. De még az is lehet, hogy valamire rájössz, ami fontos neked, lehet hogy valami megváltozik, vagy valamit megváltoztatsz… A java rajtad áll!

Van részvételi díj? Hogy működik? Hogy tudok részt venni?
Igen: 4900 Ft

Miután jegyet váltottál, kérd a felvételed ebbe a titkos és zárt facebook-csoportba, ahova írd be a neved, az e-mail címed és a jegyed számát:

November 30-án kezdünk. Ekkortól kezdve naponta 18.00-kor kerülnek fel az aznapi feladatok. Persze addig is folyhat a beszélgetés és azután is. Ezután aki szeretné megoszthatja a töbiekkel mire jutott, hozzászólhatunk a bátrabbak munkjához.

A csoport az utolsó nap után még két hétig él. Ezután lezárjuk és bezárjuk.