Szokások hálójában

“Egy szerelem eleje miért izgalmasabb, mint a vége? Hát mert az elején minden új, minden meglepő. A végén, ha nem vigyázunk, minden megszokott, minden megjósolható, előrelátható, unalmas. Mi változtatja az izgalmat unalommá? A szokás vírusa. A szokás az emberben olyan, mint egy vírus a számítógépben. Ahhoz, hogy gyors, pontos, megbízható legyen a számítógép, állandóan tisztítani kell a vírusoktól. Ahhoz, hogy valaki izgalmas maradjon, őszintének és spontánnak kell lennie, és nem odaadni magát a szokások lustaságának. Az élet csupa meglepetés. Az unalom öl.”

Feldmár András

A közösségi tanulás egy egészen új 21. századi forma, ahol a tanár és a tanuló közötti határok elmosódnak. Talán csak annyi a különbség, hogy a tanár korábban kezdett az adott téma iránt szenvedélyesen érdeklődni. De a tanulásnak soha nincs vége, és legtöbbet egymástól tanulunk, a felfedezés, megismerés végtelen folyamatában.
A Tanulócsoportban 14 napon keresztül, naponta újabb és újabb résztémában mélyedünk el, egy zárt Facebook csoportban. Minden nap 18 órakor lesz megtekinthető az újabb anyag, amelyben Feldmár Andrással készült videók, a tárgyhoz tartozó információk, gyakorlatok, leckék vannak, a csoportban pedig lehetőséged van mindezekről eszmét cserélni a többiekkel. A két hetes tanulócsoportban két alkalommal élő beszélgetés van Andrással a Zoom segítségével.
A Szokások hálójában tanulócsoport Büky Dorottya MűvHáz Tanulócsoport programjának keretében valósul meg.
Részvételi díj: 13500.- Ft.