Vannak férficsoportok és van A Vasjankó!

Hogy miben más ez a többi csoporttól? Ennek a csoportnak nincs tematikája, nincs howto-ja, nem egy képzés, nem egy férfivátevő műhely. Akkor rendben, hogy ez nem – de mi igen? Mit csinálunk? Egy homogén férfiakból álló csoport. Beszélgetünk egymással egymásról, a nehézségeinkről, a fájdalmainkról, az itt és mostról. Néha csinálunk valamit együtt. Ami biztos, hogy 3 órán keresztül tart – a többi rajtatok múlik… szabadok vagyunk és előttünk az élet.

Két év summája, hogy a Vasjankó csoport sokszor jobban érdekli a nőket, mint a férfiakat:
https://www.mentalconsulting.hu/aktualitasok/2019-05-09/bekeidoben-a-ferfiak-is-lehetnek-emberek

A második évad utolsó csoportja forradalmira sikerült. Sokan beleadtak apait-anyait, hogy képviseljék magukat, az érzéseiket, a vágyaikat. Hoztátok a témáitokat és harcoltatok magatokért. Ezért gondoltam, hogy a harmadik évadnak a Jankók Harca alcímet adom és mindenkit arra buzdítok majd, aki eljön ezekre az alkalmakra, hogy harcoljon magáért, a vágyaiért, azért, hogy kimondhassa a gondolatait szabadon és őszintén; hogy megjelenhessen abban a térben, amit létrehozunk és hogy meríthessen a közösségből.

A csoportot Tóth László vezeti – mentálhigiénés szakember. Az általa összehívott csoportokat nem vezeti, nem használ módszereket, nem dolgozik manuálokkal. A csoportnak nincs általa meghatározott célja és nem lehet sikeres, vagy sikertelen. A hatalmat a résztvevők kezébe adja, hogy küzdjenek magukért, a saját megfogalmazott céljaikért – azért, hogy jól érezzék magukat és számukra értékes legyen az együtt töltött idő.

Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
tothlaszlo@mentalconsulting.hu
web: www.mentalconsulting.hu

Időpontok

Havonta 1x csütörtök este 18-21 óra: szeptember 19., október 17., november 21., december 19.

A csoport zárt csoportként működik, a bérlet ára 22 000 Ft (5 500 Ft/alkalom).*

Jegyvásárlás

Jegyek a Ticketportal online felületén valamint a Ticketportal jegyirodákban kaphatóak:
https://www.ticketportal.hu/event/Vasjanko-Csoport

Helyszín

Feldmár Intézet Közhasznú Nonprofit Kft.
1146 Budapest Hermina út 35. 15. kapucsengő

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni az eseményen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Workshopper: Tóth László

Add to cart