Vannak dolgok, amiket jobb, könnyebb nők között megbeszélni – ez az érzés indította útjára azt a gondolatot, hogy szükség lehet egy olyan csoportra, mint a Selyem Sári – Vagány nők fonója. Az első évad találkozásai csak megerősítettek bennünket ebben, így eddig nem engedtünk annak, hogy férfiak is részt vegyenek a csoportban.
Ez az első alkalom, amikor egy férfit is tiszteletbeli Selyem Sárinak fogadunk, hiszen az utolsó alkalommal Feldmár Andrással beszélgetünk az őszinteségről.

“Az igazi beszélgetés az, amiben az igazság megmutatja magát. Egy jó dialógus szeretettel teli, amiben sem a másik nem tudja, mi a tuti, sem én, de ha jóindulatúak és őszinték vagyunk, megjelenik közöttünk az igazság. Nagy élmény.” Feldmár András

 

Ha szeretnél olvasni a témáról, akkor ahhoz ezt a könyvet javaslom:
https://hvgkonyvek.hu/konyv/oszinteseg

Ez az alkalom abban is rendhagyó lesz, hogy eddig a találkozókon különféle kreatív tevékenységek végzésére is volt lehetőség – lehet kötni, horgolni, színezni, hímezni, szőni-fonni, stb. – de most erre a hely és az idő rövidsége nem ad lehetőséget.

A 2019-es évad záróalkalma Feldmár Andrással és Huszár Annamarival 2019.06.21-én 18.00-20.00 a MEMO-ban.

Maximlális létszám: 20 fő!

Jegyvásárlás

https://www.ticketportal.hu/event/Selyem-Sari-Vagany-Nok-fonoja

Amennyiben JEGYIRODÁBAN vásárlod a jegyet (ergo nem ONLINE), a vásárlást követően kérlek küldj egy regisztrációs e-mailt a résztvevő nevével és elérhetőségeivel, valamint a jegy számával a 1022amy@gmail.com címre (tárgymezőbe ezt írd kérlek: “regisztráció Selyem Sári – június”)

A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni az eseményen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Az előzetesen megvásárolt bérletek erre az alkalomra is érvényesek.

Várlak szeretettel: Annamari

Add to cart