Selyem Sári csoportkép

“Az érdek nélküli szeretet lehet feltétel nélküli. A szerepek, a maszkok nem tudják szeretni egymást. Csak azt szeretheted, akit ismersz, és csak azt ismerheted igazán, akit szeretsz. Akitől félsz, az nem szeret igazán, ha szeretne, akkor nem félnél tőle. A szeretet és a bizalom egy tőről fakad.” /Feldmár András/

Vannak dolgok, amiket jobb, könnyebb nők között megbeszélni. Így a csoport célja tehát az, hogy teret adjon nekünk, nőknek arra, hogy feltöltődjünk és egyszerűen csak jól érezzük magunkat. 

Az első alkalommal a titok lesz a téma amiről beszélgetünk, miközben kötünk, illetve ha még nem tudsz kötni, akkor lesz egy segítő, aki eligazít a kötés kezdeti lépéseiben. Ha már tudsz kötni, akkor hozd magaddal amit éppen most kötsz, vagy hozz saját fonalat és kötőtűt, s kezdj bele egy olyan darab megkötésébe, amelyik az együtt töltött hónapok alatt el is tud készülni.

A találkozókon különféle kreatív tevékenységek végzésére is lesz lehetőség – lehet kötni, horgolni, színezni, hímezni, szőni-fonni, stb. De nem kötelező, lehet hallgatni vagy éppen beszélgetni is. S ami még biztosan lesz: mesék, amelyek élőszóban hangzanak majd el.

Abban bízunk, hogy sikerül egy olyan női közösséget teremtenünk, ahol akár több korosztály is képviseli magát, s ezek a havi két órás beszélgetések szeretetteli, szégyenmentes közegben egy olyan lehetőséget teremtenek számunkra ahol Nők lehetünk. Szabadon, egymás közt, de ha arra lesz igényünk, akkor meghívunk szakértőket, vagy egy-egy sokunkat foglalkoztató kérdésben érdekes pszichológiai gyakorlatokat csinálunk. Reméljük, hogy a közösség erejével sikerül egyensúlyt teremteni a testi-lelki-társadalmi lehetőségeink és álmaink között.

A csoport minimum létszáma: min. 6, max. 14 fő
A csoport havonta egyszer ül össze a Feldmár Intézetben, 18:30 és 21:00 között. 

Szeretettel várlak!
Huszár Annamária

A fonó vezetője: Huszár Annamária

Időpontok

(teleholdhoz igazítva): 2019. 09. 13., 10. 11., 11. 08., 12. 13.,  2020. 01. 10., 02. 07., 03. 06., 04. 10., 05. 08., 06. 05.

A foglalkozás ára

3 900 Ft/alkalom
10 alkalmas bérlet ára: 31 000 Ft

Jegyvásárlás

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

További információk

Add to cart