“Amíg kicsi voltam, mindenki csodálta, hogy megint mennyit nőttem, megint mit mondtam, és nahát, milyen ügyes vagyok. És apukám lefényképezett az Állatkertben, a játszótéren, Cézárral, akitől nem féltem, Aranka nénivel, akitől féltem, és az óvodai záróünnepélyen, ahol nekem tapsoltak a legtöbbet. Pedig a fényképeken az sajnos nem is látszott, hogy engem minden érdekel, hogy olyan eleven vagyok, mint a csík, és úgy fog az eszem, mint a beretva. …….

Amióta megnőttem, és butaságokat beszélek, és elviselhetetlen vagyok, és rossz rám nézni, aki csak meglát, azt mondja: Ez volna a ti fiatok? Szinte hihetetlen. Nem lehet ráismerni!

És a család szégyenkezik, mert arra persze nem számítottak, hogy én is kinövöm magam.

Amióta nagy vagyok és nyegle és idétlen, hogy csak ülnek és sóhajtoznak, hogy kire ütött ez a gyerek.”

Ismerősek számodra ezek a mondatok? Lehet, hogy nem pontosan ezekkel a szavakkal hallottad őket, de jelentésük közel állhat ahhoz, amiben érzed magad, nap mint nap. Ha így van, akkor tarts velünk!
A csoport célja, hogy Te – fiatal felnőtt – jobban tudd kezelni a mindennapi konfliktusokat, az indulataidat, legyen egy helyed, ahol őszinte elfogadással találkozol, s megjelenítheted a szorongásaidat, a sorstársi közösség adta előnyöket kihasználva segítő kezeket kapjál a csoporttársaidtól és a csoportvezetőtől, a nehezen megfogalmazható érzelmeid megjelenítésére, feldolgozásra, az önbizalmad megerősítésére. A foglalkozások során a téged foglalkoztató aktuális témákból indulunk ki, s segítségül hívjuk az önismereti játékokat, a szövegeket, a meséket, történeteket írunk, s jelenítünk meg.

Volt már, hogy így éreztél, mint szülő? Esetleg meg is fogalmaztad ezt a gyerekednek? Ha így van, akkor várunk téged a következő héten az azonos tematikával szerveződő „szülő csoportba”, ahol lehetőséged és tered lesz a saját megéléseid megfogalmazására. A csoport keretek és szabályok adta biztonságos közegben megélheted a „nem vagyok egyedül” felszabadító érzését, s ráláthatsz a saját működésmódodra, miközben lehetőséged van arra, hogy felfedezd a többiek megoldási módját is.

Grafika: Agócs Írisz (Kisherceg bolygóval)
Cover: Lobot Balázs

Gyakorlati információk

A csoport zárt csoportként működik, ezért a hiányzáskor is terhel a díj fizetési kötelezettség.

A foglalkozások időpontja

Kéthetente szerdán 18.30 – 20.30, 8-8 alkalom (az utolsó alkalom közös)

További információk

Első alkalom fiatal felnőtt: 2019.09.11 – utolsó alkalom: 2019.12.18
Első alkalom szülő: 2019.09.18 – utolsó alkalom: 2019.12.18.

A 15 alkalom ára: 58 500 Ft (3 900 Ft/alkalom)*
Részletfizetési lehetőség!
Első részlet: 29 250 Ft (szeptember 10-ig)
Második részlet: 29 250 Ft (november 5-ig)

https://www.facebook.com/events/475980863196382/

Jegyek

Jegyek a Ticketportal online felületén valamint a Ticketportal jegyirodákban kaphatóak:
https://www.ticketportal.hu/event/Kire-utott-ez-a-gyerek-Kamasz-es-szuloje-csoport

Helyszín

Feldmár Intézet Közhasznú Nonprofit Kft.
1146 Budapest, Hermina út 35. 15. kapucsengő

Várlak szeretettel:
Huszár Annamari
biblioterapeuta, metamorphoses meseterapeuta
gyásztanácsadó, válás tréner

*A csoport résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni az eseményen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Workshopper: Huszár Annamária

Add to cart