Feldmár András és Büky Dorka két napos tréningje Budapesten

Június 22-én 10-től 16 óráig
Június 23-án 10-től 14 óráig (Feldmár András a második napon lesz jelen személyesen)

Csapás ért, padlót fogtam, leterítettek, megszégyenültem, szétaláztak, kihúzták a szőnyeget alólam – most itt vagyok. Maradok így, megrágva és kiköpve vagy felpattanok, megrázom magamat és hajtok tovább? Elveszítem a kedvemet, a lelkesedésemet, a jövőbe vetett hitemet vagy mégsem? Behorpadok, eltörök a csapásoktól, vagy ripsz-ropsz visszanyerem a formámat, mintha gumiból lennék? Haragszom a világra, sértetten befelé fordulok, vagy elfogadom a valóságot? Mindig jön ám valaki, aki el akarja venni a szabadságomat! Ez a szűnni nem akaró szabadságharc felvillanyoz vagy mélyen elkeserít?

Mindez a lélek rugalmasságán, a reziliencián múlik. Kialakítható, fejleszthető, gyakorolható a reziliencia?

A két napos tréningen gyakorlatok és beszélgetések váltják egymást, az első napon Dorkával, a második napon András részvételével.

Helyszín

Budapest, a pontos helyszínről e-mailben fogunk értesíteni a tréning előtt legkésőbb két héttel.

A két napos tréning díja: 38.000 forint*

Jegyvásárlás

https://www.ticketportal.hu/event/A-lelek-rugalmassaga-2-napos-TRENING

Amennyiben JEGYIRODÁBAN vásárlod a jegyet (ergo nem ONLINE), a vásárlást követően kérlek küldj egy regisztrációs e-mailt  a résztvevő nevével és elérhetőségeivel, valamint a jegy számával az info@feldmarintezet.hu címre.

*A tréning résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért minden esetben előzetes jelentkezés és befizetés szükséges. Amennyiben a résztvevő mégsem tud részt venni a tréningen (például lemondás esetén), a befizetett díj a szervezőt illeti.

Workshopperek: Feldmár András és Büky Dorka

Add to cart