Nekem a Feldmár…

Nekem a Feldmár… – szubjektív virtuális könyvműhely Feldmár András művei mentén

Nem mindenki könyvkukac. Ezért úgy gondoljuk, érdemes Feldmár András könyvein átrágni magunkat együtt, most egy online sorozatban. Aki velünk tart – még ha eddig nem is olvasta Feldmár András könyveit –, útnak indul, gondolkodásának alappilléreinek felfedezésére. Jobban megismerheti András filozófiáját és praxisát, alkalmazhatja saját élete különféle helyzeteire azokat a következtetéseket, amikre ő jutott, vagy amiket a műhely résztvevője saját maga fedez fel az út során.

Minden könyvműhely két hétig tart. Ezalatt három alkalommal láthattok online videós beszélgetést a műhely vezetőivel, Krámli Andrissal és Ács Danival, akik együtt olvassák a könyvet és osztják meg a felmerülő gondolataikat. Írásban pedig minden nap kaptok kérdéseket, gondolatébresztőket a könyv további részeiből. Egy zárt Facebook csoportban ti is megoszthatjátok tapasztalataitokat, reflektálhattok egymás élményeire, illetve beszélgethettek Andrissal és Danival.

Novemberben kezdjük az első könyvműhelyt, a szóban forgó alkotás András első könyve, a kultikussá vált mű lesz, A tudatállapotok szivárványa.

A sorozat további részei:

2. Feldmár mesél

3. Útmutató tévelygőknek

4. Szabadság, szerelem

5. Most vagy soha

utána folytatjuk a többi könyvvel, részletek a sorrendről várhatóan 2020 telén

Az online műhely részvételi díja: 3500 forint