Autogén tréning

Váradi Csillával – online

Relaxáció, stresszkezelés önismerettel fűszerezve
– avagy autogén tréning csoport indul a Feldmár Intézetben
Az autogén tréningre lassan csodaszerként tekintek, annyira pozitív visszajelzéseket kapok a csoportjaimon. Nagyon szeretem ezt a módszert, mert amellett, hogy igen hatékony, egy finom technika, egyáltalán nem bántó vagy provokatív. Hatékony megoldás lehet szorongás- és stresszoldásra, alvászavarokra, stb. és mivel segítségével a szervezet önregenerálódási folyamatai felélénkülnek, rendszeres gyakorlásával kiegyensúlyozottabb testi, lelki és szellemi állapotot érhetünk el.
Hatékonysága mellett imádom, hogy saját magunk gyógyítói lehetünk, megélhetjük kontrollunkat saját szervezetünk felett, és átélhetjük, milyen fantasztikus változásokat teremthetünk magunkban mi magunk.
A csoportfolyamat során közelebb kerülünk a testünkhöz, elkezdünk figyelni jelzéseire, és megpróbálunk minél jobban reagálni rájuk. Emellett a lelkünkkel is kommunikálunk, és „borzasztóan” izgalmas látni, milyen erős áthallások figyelhetők meg a testünkre és a lelkünkre vonatkozó szavak, kifejezések között.
Amellett tehát, hogy elsajátíthatsz egy szuper önnyugtató technikát, játszunk is egy kicsit. Ugyanakkor ez a „játék” igen mély meglátásokhoz, felismerésekhez vezethet, és általában vezet is, ha beleadod magad a folyamatba. Én már alig várom, hogy összejöjjön egy jó kis csoport, és lássuk a változásokat, alakulásokat!
Technikai információk: a módszer elsajátítása 12 hét (heti 1 alkalom), melyet a napi 2-3 gyakorlás (3-5 perc), és annak írásos nyomon követése, naplózása egészít ki. A csoport indulása előtt egy ingyenes személyes konzultáció is a tanfolyam része, melyen picit beszélek a módszer elméleti hátteréről, a folyamatról, a technikai információkról, illetve felteheted kérdéseidet.
A tanfolyamot tartja: Váradi J. Csilla – pszichológus, coach, autogén tréner

A tanfolyam 12 alkalmas, alkalmanként 1,5-2 órás (létszámtól függően), online, csoportos formájú.

Időpont: 2021. április 13-tól keddenként 18:30-20:00
A tanfolyam díja: 65.000 Ft, mely 2 részletben is fizethető.

Bővebb információ: varadijcs@gmail.com vagy 0630/6543069
Jelentkezési határidő: 2021. április 12., illetve a szabad helyek függvényében.