Online zárt csoport az álmokról

Az előző két Feldmár Intézetes online csoporttal felüdítően jó tapasztalataink voltak. Talán a részvételben való szabadság tette, vagy a véletlen, hogy pont azok az emberek szerencsésen találkoztak pont azokkal a játékokkal…nem tudjuk. Mindenesetre nagyon hiszünk a soron következő csoportunkban is: Álmodó-Vár a neve, és természetesen az álmokkal fogunk intenzíven foglalkozni benne. Naponta más ötletet, gyakorlatot hozunk Nektek, amikkel erősen meg lesz piszkálva a kreatív oldalatok. A Ti részetekről semmi másra nincs szükség, csak valamennyi kíváncsiságra. Nem kell álomszakértőnek lenni, a saját élmény és tapasztalat lesz a nyersanyagunk. Azzal fogunk játszani, alkotni, megosztani, rácsodálkozni, együtt lenni.

Ajánljuk a csoportot azoknak is, akik:
– sokat álmodnak és intenzíven és szeretnének kapaszkodókat kipróbálni az álmaikkal való kapcsolódásukban,
– szinte soha nem álmodnak, de vágynak rá, hogy az álmaik révén többet megtudjanak saját magukról,
– sokszor rajtakapják magukat nappali álmodozáson és ezt problematikusnak élik meg,
– szeretnék a kreativitásukba az álmaikat is bevonni
– csak simán kíváncsiak.
A csoport két héten át minden nap új gyakorlattal, feladattal, játékkal, témafelvetéssel vár Titeket! Az online felület egyik nagy előnye, hogy ezeket a feladatokat bármikor elvégezheted, vagy akár ki is hagyhatod, ha valamiért nem neked valók. Nem kell egyszerre haladnia minden egyes tagnak. Ha akarod lehet egy nagyon sűrű, munkás, mélyre hatoló két heted az Álmodó-Várban, de a saját igényeidnek megfelelően állíthatod lazábbra is a jelenlétedet.

A két hét alatt 4 online csoportbeszélgetést tartunk: szeptember 27., 29., október 4., 10., 20.00-21.00-ig!

Sok szeretettel várunk!
Huszár Annamari és Novák Alexa
Ha az eseményt megosztod az ilyen témák iránt fogékony ismerőseiddel, azt nagyon jól teszed. Mi meg hálásak vagyunk érte! A két hetes folyamat részvételi díja: 18000 Ft.

Időpont: 2021. szeptember 27., 29., október 4., 10., 20:00-21:00

Helyszín: online

Ár: 18.000 forint